10 oameni creativi care au recreat impecabil fotografiile lor de familie

Este bine cunoscut faptul că bebelusii cresc foarte repede, în special copiii altor oameni. Pentru acei adulți care își petrec tot timpul împreună cu copiii lor, schimbările nu sunt atât de vizibile. Oricum, vizionarea unui copil mic care crește într-un adult matur mare este extrem de fascinantă.

Recent, au existat mulți oameni care își recreau fotografiile de familie făcând aceleași fotografii în aceleași locuri și chiar în același tip de haine. Unii dintre acești oameni merg mai departe și petrec ani de zile pe pregătirile pentru a face aceste fotografii memorabile.

  1. De la grădiniță până la liceu.

2. Și din nou 10 ani au zburat ca un moment.

3. Atât salopetele, cât și coafura le-a adus bine.

4.  Prietenii raman aceeasi.

5. Ce tată!

6. Când visul copilăriei devine realitate.

7. Ceea ce nu s-a schimbat este expresia lor facială.

8. O familie unita!

9. „Tatăl meu la 29 de ani,cu mine in brate. Eu la 29 de ani, cu fiul meu in varsta de 2 săptămâni.

10. „1984 și 2013 – 29 de ani mai târziu, frații mei și am recreat fotografia noastră de vacanță de familie la Texas State Capitol”

E bine si frumos ca cel putin o data la cateva zile sau cand avem ocazia sa ne face o fotografie cu membri familie. Ma gandesc ca timpul zboara si atunci cand iti aduci aminte si vezi unele poze vechi incepi si te bucuri. In lumea aceasta sa nu uitam ca suntem straini si calatori si conteaza ce lasam pentru ceilalti din urma. Ca de exemplu aceste fotografii de care ne buvuram cu totii. Doamne ajuta si cat mai multe poze. 🙂