10 semne prin care organismul tău

Corpul uman este conceput absolut excelent. În organism se petrec, în același timp, un număr incredibil de procese, iar în cazul în care apare o problemă, vei simți niște simptome neobișnuite, pe care, dacă le vei cunoaște vei putea evita o mulțime de afecțiuni.

Loading...

1. Piele uscată: Organismul tău are insuficiență de vitamina E. Pentru a-ți suplini norma include în regimul tău alimentar nuci, pește gras și ulei vegetal.

2. Părul și unghiile fragile: Aceste simptome dau dovadă de lipsa de vitamina B și calciu. Consumă fasle și cereale integrale.

3. Sângerearea gingiilor: Sângerarea gingiilor semnifică lipsa de vitamina C. Consumă cât mai des ceapă, usturoi, fructe și legume.

4. Insomnie și irascibilitate: Ai lipsă de magneziu și potasiu în organism. Aceste elemente se găsesc în caise uscate, prune și sfeclă.

5. Cârcei în timpul nopții: Cârceii de asemenea dau de știre că ai lipsă de magneziu și potasiu.

6. Piele aspră la coate: Acest simptom dă dovadă de ai insuficiență de vitamina C și A, care se găsesc în toate legumele și fructele de culoare porticalie: morcovi, dovleac, roșii, caise, caise uscate.

7. Vrei produse cât mai sărate: Ar putea să ai în organismul o infecție sau o inflamație, în special în sistemul urogenital.

8. Vrei cât mai mult dulce: Ai putea să fii epuizat(ă) și să ai nevoie de furnizare de energie rapid. În acest caz, este mai bine să consumi miere sau ciocolată neagră, pentru a nu avea probleme cu tractul gastro-intestinal.

9. Ai poftă de semințe de floarea soarelui: Corpul tău este lipsit de antioxidanți.

10. Simți nevoia să consumi acru: Organismul cere aceste produse, deoarece necesită o stimulare a ficatului sau a vezicii biliare.
Include în dieta ta lămâie și afine.