14 parinți a caror răbdare s-a epuizat. Momente irepetabile suprinse din lumea animala

Multi stiu din practica ca conceperea unui copil este un pas serios si responsabil din partea parintilor. Oamenii uneori abia se descurca cu un micut. Ce sa mai vorbim de doi sau de trei! Dar la animale lucrurile stau putin altfel. La unele se nasc multi, o ceata – pe care trebuie sa o inveti dintr-odata.

Loading...

Rezistenta acestor parinti din lumea animala poate fi invidiata. Dar, dupa cum se stie, toate au un sfarsit. Rabdarea s-a epuizat – si , la drept vorbind, micutilor nu le-a fost dulce… Acestea sunt 14 mame care au hotarat sa-i invete minte pe micii poznasi.

Tabara de tigani.

Gata! S-a epuizat rabdarea mea!

Aceasta mamica deja a regretat ca a facut o investitie in salvarea speciei sale. 

Micutule, de ce sa nu mergi mai incolo?!

Ei spuneau ca maternitatea- e minunata… Ei spuneau ca asta e fericire…

Copil dificil .

Iata ce inseamna sa te asezi pe coloana vertebrala si sa scoti picioarele.

Ultima avertizare…

Doamne, scapa-ne si pazeste-ne de copii neascultatori. 

De unde te-ai luat pe capul meu?!

Anchetare. 

Stai putin, poznasule. De la mine nu vei fugi!

Cine iubeste – acela la nevoie pedepseste. Gandeste-te numai, ce ar fi crescut din acesti salbatici daca nu ar fi metodele stricte de educatie ale parintilor lor!

E adevarat ca sa fii parinte e o sarcina destul de grea si responsabila.  Cineva spune ca cei mai buni negociatori sunt pitacii nostri. Sa nu va para rac ca mai fac cate o trasnaie pentru ca si noi am facut cand am fost mici. Dumnezeu iubeste copii si noi trebuie sa facem la fel.