25 de fotografii, care demonstrează că omul este doar un firicel de nisip în această lume!

Indiferent de problemele, cu care te ciocnești în viața cotidiană, ajungând în mijlocul naturii sălbatice, înțelegi cât sunt ele de minore și nesemnificative.

Loading...

Imensele păduri, vârfurile necucerite, marea furioasă și deșerturile fierbinți — anume în aceste locuri devine clar, unde sunt concentrate adevărata măreție și putere.

Noi am adunat în acest articol 25 de poze, care îți vor arăta că omul nu este decât un firicel de nisip în această lume.

Privește-le și convinge-te singur! Vei vedea lucruri, ale căror dimensiuni sunt incredibile. Așteptăm să ne spui ce părere ai!

Oameni minusculi, pierduți în mijlocul naturii mărețe.

© (с) Lizzy Gadd

© (с) Alex Wise

© (с) Marsel Van Oosten

© (с) Michael Nichols

© (с) Iurie Belegurschi

© (с) Joshua Meador

© (с) Przemyslaw Kruk

© (с) Max Rive

© (с) Reinhard Gaemlich

© (с) Wim Denijs

© (с) Troy Montemayor

© (с) Jan Machata

© (с) Casey Mccallister

© (с) Orvar Atli

© (с) Robert White

© (с) Peter Svoboda

© (с) Dan Carr

© (с) Michael Matti

© (с) Stephen Emerson

© (с) Francesco Vaninetti

© (с) Alex Emanuel Koch

© imgur

Astazi eram necăjită pentru că iarăşi simţeam pe pielea mea că nu pot obţine uşor ceva ce îmi doresc mult şi la care depun mult efort ca să reuşesc. O femeie nemţoaică mi-a zis urmatoarele cuvinte :

„Gândeşte-te la firul de iarbă pe care îl vezi ieşind afară prin pământ, uneori trecând chiar prin asfalt. E atât de gingaş şi totuşi razbate cumva, într-un timp lung, să iasă de sub pământ şi de sub asfalt, rămânând totusi la fel de gingaş şi de delicat. Dacă s-ar lupta şi acest fir de iarbă ca tine, şi şi-ar dori din răsputeri să iasă cât mai repede de sub pământ, s-ar frânge cu totul, pentru că vezi cât de delicat e.

Aşa este şi cu oamenii şi în viaţă. Oamenii nu au răbdare să crească natural. Nu te mai constrânge singură luptând cu tine însuţi prin dorinţa de a reuşi şi a nu eşua, căci paradoxal, asta te face să stagnezi şi uneori chiar să mergi înapoi. Lasă-te să cresti natural, delicat, cu răbdare şi blândeţe. Fără să grăbeşti lucrurile, fără forţă, fără dorinţa de ajunge mai repede la rezultat şi astfel o să răzbaţi la lumină, precum firul de iarba.”

Sursa: Perfect Media