30 de fotografii din toate colțurile lumii, realizate de la înălțimea zborului de pasăre. Nu poate fi redat prin cuvinte!

Probabil, pe parcursul vieții tale ai văzut multe lucruri… Așează-te mai confortabil. Relaxează-te. Dă frâu liber sentimentelor. Imaginează-ți pentru o clipă că ești pasăre. Probabil, cunoști inexprimabilul sentiment de libertate? Ești liber să zbori unde dorești. Întreaga lume parcă ar fi în palma ta. Poți privi obiectele din jur dintr-un unghi complet diferit și dintr-o altă perspectivă. Ceea ce pare important devine brusc nesemnificativ, iar mărunțișurile indefinite capătă un nou sens.

Aceste 30 de peisaje uimitoare au fost captate de la înălțimea zborului de pasăre. Privește la vechile țări și orașe într-un mod complet nou!

Olanda

Veneția

Labirintul Hedge, Anglia

Deșertul Namib

Dubrovnik, Croația

Cape Town, Republica Africa de Sud

Valea Meskendir, Turcia

Cascada Niagara

Amsterdam

Maldive

Atena

Barcelona

Chicago

Moscova

Dubai

Mexic

Vancouver

Kiev

Iarăși Dubai

Berna, Elveția

Paris

Shanghai

Piramidele din Giza, Egipt

Valea Bac Son, Vietnam

Rio de Janeiro

Vatican

Seattle

Lacul din Pomerania, Polonia

Câmpurile de orez, China

San Francisco

Cum te simți? Probabil, este dificil să redai totul prin puține cuvinte. Cuvintele nu sunt necesare — pur și simplu distribuie prietenilor tăi aceste peisaje spectaculoase de la înălțimea zborului de pasăre. Doar puțini sunt cei care au posibilitatea să vadă așa ceva în realitate…

Asta inseamna ca nu suntem altceva decat o mana de tarana pacatoasa. Suntem atat de mici si realiam atat de mult si din pacate uitam sa ne bucuramd e viata, de familie, de prieteni, de natura si nu in ultimul rand de Dumnezeu care ne-a daruit tiate acestea.

Ce parere aveti despre aceste fotografi?

Sursa: Perfect Media