6 lucruri despre care nu trebuie să vorbești cu oricine. Merită să le notezi

Când ești fericit, ți-ai dori să știe toată lumea, deși știm foarte bine că fericirea crește în liniște, departe de ochii invidioșilor. Sunt lucruri despre care trebuie să le vorbești numai perechii tale sau familiei. Să vedem care sunt acestea:

Planuri de viitor – Nu povestiți cunoscuților despre planurile de viitor pe termen lung, mai ales dacă sunt încă doar la stadiul de plan. În primul rând pentru că unele planuri eșuează încă de la început, datorită faptului că suntem prea critici.Doar voi si Dumnezeu sa stiti si poate la vremea potrivita discutati sau puteti spune si altora.

Fapte bune – Creștinismul spune că orice fapte bune trebuie ținute secrete, pentru că doar așa vom primi recompense pentru ele. Oamenii care se laudă la toată lumea despre faptele lor bune și despre cât bine au făcut altora, nu vor fii apreciați de ceilalți, ci vor provoca doar dispreț. Mai mult Domnul spune sa nu stie stanga ce face dreapta.NU trambita si iti arata bunatatea altora. Lasa-L Dumnezeu sa te laude si nu gura ta.

Pentru acești oameni, chiar și cea mai bună faptă pe care o fac, e doar pentru a le hrăni propriul ego. Înțelepții din Biblie spun că nimic nu distruge mai tare fapta bună ca mândria. Mandria duce la pierzare.

Modul de viață – Nu trebuie să vorbiți nici despre modul dvs. de viață, despre modul de a vă hrăni, de a dormi și nici despre relațiile de cuplu. Nu povestiti relatiile intime. Doar voi sa le stiti. Facem exceptie daca trebuie mergem la dr ca avem o problema.

Cunoștințe spirituale – Ceea ce unii oameni știu, nu este dat pentru oricine, dar nu trebuie să ne lăudăm. Ceea ce simțim în interior se va vedea oricum și la exterior. Se vede puruul curata atunci cand un om e sincer si zambeste cu adevarat.

Problemele de familie – Dacă sunteți soții, atunci nu vorbiți niciodată de față cu neamurile și cunoștințele despre lipsurile soțului. Iar dacă sunteți soț, nu vorbiți niciodată de rău despre soția dvs. Aici mare atentie pentru poate deveni o mare cursa.

Dacă veți proceda așa, vă veți putea rezolva întotdeauna problemele, dar dacă cineva își va băga nasul în viața voastră, s-ar putea să vă schimbe părerile despre parteneri. Familia este cu adevărat puternică dacă problemele rămân în interiorul familiei.

Faptele altora – Vă puteți murdări și sufletul. Acesta se murdărește dacă bârfim, dacă vorbim despre insuccesul celui de lângă noi, dacă judecăm și dacă folosim cuvinte urâte.

Dacă suntem martori unor astfel de discuții, mai bine lăsăm aceste lucruri negative să se așeze în sufletul nostru, fără să le împărtășim. Ascultarea este bună, sigură și un lucru frumos. Barfa este un pacat si aluneca ca prajiturile, pana in fundul maruntaielor.

AVeti grija ce va doriti – Exista mai multe reguli pentru implinirea dorintelor prin puterea gandului: Trebuie sa fii 100% sigur ca dorinta se va implini. Este necesar sa-ti imaginezi clar dorinta ta si nu doar sa o rostesti. Ar trebui sa ai o imagine mentala clara a ceea ce doresti. IN rugaciune poti primi tot ce vei cere cu credinta.

Nu trebuie sa te gandesti cum se va implini si cand, nu te gandi la ce se va intampla cand se va implini. De exemplu, daca vrei sa ai o multime de bani, nu trebuie sa te gandesti cum va veni aceasta suma sau pe ce vrei sa o cheltui. Cere-i lui Dumnezeu painea cea de toate zilele si fa biinele si El iti va purta de grija.

Apeleaza la emotiile tale, simte-te ca traiesti si cum dorinta ta este deja implinita (bucurie, fericire, distractie). Leagat-ti inima de Dumnezeu si vei gusta cu adevarat ca traiesti.

Imagineaza-ti ca esti mare, iar dorinta ta este infim de mica in comparatie cu tine. Desi tii foarte mult la dorinta ta, nu este ceva crucial pentru tine. Mentine-ti o atitudine neutrala fata de aceste dorinte – daca se vor implini, foarte bine, daca nu –nu, mai rogate.

Pentru a inlatura indoielile constante cu privire la implinirea dorintei, trebuie sa uiti si sa nu te mai gandesti la ea. Inchipuie-ti ca dorinta ta este un balon si ca i-ai dat drumul spre cer.
In acest moment ti-ai setat subcontientul la Dumnezeu si El iti poate da mai mult decat ceri sau gandesti.

Si aici sunt cateva postulate importante care trebuie respectate, astfel incat dorinta ta sa se implineasca cu puterea mintii.

Nu-ti face griji cu privire la ce se va intampla maine. Nu te agita despre ceea ce nu ai. Dorinta ta nu trebuie sa fie o povara sau ceva rau. Daca crezi ca fara asta nu poti trai, atunci dorinta ta se va indeparta de tine. Fii un om matur.

Inlatura toate obstacolele din drumul spre telul tau. In primul rand – din gandurile tale. Si nu uita ca prin exemplu personal poti spune si altora despre dragostea lui Dumnezeu.

Toti oamenii din aceasta lume sunt egali, nu-ti suprima demnitatea comparandu-te cu ceilalti. Spune nu invidiei. Fa ce trebuie sa faci si lasa lucrurile sa fie asa cum sunt.