8 semne ca un barbat nu va inceta vreodata sa te iubeasca

Este bine cunoscut faptul ca barbatul ideal este doar acela creat de scriitori in operele lor. Cu toate acestea, cand un barbat gaseste persoana alaturi de care vrea sa-si petreaca toata viata, va face tot posibilul sa o pastreze langa el. Daca aveti un barbat care se regaseste in urmatoarele semne, inseamna ca el va fi pentru totdeauna al vostru, mentioneaza site-ul Perfecte.ro !

1. Este foarte preocupat de tine si implicat in relatie

Sa fii acolo in vremurile bune este usor. Sa ramaneti impreuna si la greu, asta este de fapt lucrul cel mai important. Barbatii adevarati nu pleaca dupa o cearta minora si nu devin nervosi pe partenerele lor atunci cand sunt intr-o stare proasta. Ei stiu cate de importanta este relatia lor si nu vor lasa nimic sa stea in calea acesteia.

2. Nu evita problemele

Un barbat adevarat nu pleaca atunci cand lucrurile se complica. Daca ceva il deranjeaza in relatie, el analizeaza situatia cu grija si respect. Este deschis sa vorbeasca despre problemele care il afecteaza si va face un real efort sa repare orice problema care poate sa afecteze relatia. El stie ca nici cele mai mari probleme nu definesc o relatie, ci faptul cum amandoi pot trece prin momentele grele impreuna.

3. Acorda atentie lucrurilor mici

Stie cat de mult tii la lucrurile marunte, asa ca isi rapeste din timpul lui pentru a te ajuta pe tine la curatenie si pentru a merge impreuna la cumparaturi. Nu va urmari niciodata singur un film pe care stie ca amandoi il preferati si te va lasa sa alegi muzica din masina.

4. Este inteligent si intelept

Adevarata comoara a unui barbat nu consta neaparat in inteligenta acestuia, ci in modul in care o foloseste. El vede lucrurile dintr-un punct de vedere obiectiv si este capabil sa-ti dea sfaturi grozave in orice situatie. Se pune de multe ori in pielea ta, astfel intelege exact prin ce treci. Deja stii ca va da sfaturi pline de intelepciune copiilor vostri!

5. Vrea sa vada ca te simti bine in piela ta

El crede ca esti frumoasa. De ce ar mai fi cu tine daca nu ar fi asa? Dar pentru el nu este suficient sa gandeasca asa. Iti face multe complimente sa se asigure ca stii cat esti de frumoasa. El va fi in masura sa dea sens unei zile in care tu zici ca iti sta rau parul si chiar te va complimenta. Va incerca toate metodele sa te faca sa te simti frumoasa, atat la interior cat si la exterior, fara sa faca vreo diferenta in functie de starea ta de spirit.

6. El face ca problemele tale sa devina problemele lui

Daca ceva te deranjeaza pe tine, il deranjeaza si pe el. Va incerca sa gaseasca solutii la toate problemele tale sau va fi alaturi de tine pana treci peste. Problemele tale il vor tine treaz noaptea, fara sa fie deranjat de acest lucru. Ceea ce il deranjeaza este atunci cand tu ai o problema, iar el nu te poate ajuta. Cand inevitabil apar astfel de situatii, va face tot ceea ce e mai bine pentru tine si iti va fi alaturi.

7. Rade la greselile tale

El stie ca toate lumea greseste, asa ca daca spui ceva care l-a jignit, nu o sa se supere pentru ca stie ca nu ai vrut sa faci asta. Daca il vei lasa balta ( in cazul in care pleci tarziu de la munca, iar el avea deja stabilita o cina romantica ), nu va da vina pe tine. El poate fi grijuliu si sensibil, dar nu te va face niciodata sa te simti vinovata pentru ca l-ai ranit fara intentie.

8. Isi ia in serios propriile greseli

Pe de alta parte, tot ceea ce face el si pe tine te afecteaza, il va face sa sufere mult timp. Nu greseste des, dar atunci cand o face, incearca din toate puterile sa repare greaseala. Te cunoaste destul de bine ca sa stie ce te raneste, dar nu se va gandi niciodata sa-ti faca asta !

%d blogeri au apreciat: