9 tipuri de dureri care sunt direct asociate cu starea ta emotionala

Nu e usor sa fii fericit cand esti mereu bolnav sau ai dureri. Stiinta este, insa, de parere ca emotiile sunt cele care cauzeaza durerile cronice – si nu invers.

Loading...

1. Durerea de cap

Durerea de cap poate fi cauzata de stresul acumulat in timpul zilei. Luati-va ceva timp pentru a va relaxa si a scapa de stres in fiecare zi.

2. Durerea in gat

Daca simtiti durere in gat, s-ar putea sa-ti fie dificil sa-i ierti pe altii sau chiar pe tine insuti. Luati in considerare o lista cu lucrurile care va plac la acei oameni.

3. Dureri la nivelul umerilor

Durerea din umar poate indica faptul ca purtati o povara emotionala grea. Concentrati-va pe unele solutii proactive de rezolvare a problemelor si distribuirea unor sarcini altor persoane din viata voastra.

4. Durere in partea superioara a spatelui

Durerea de spate inseamna ca nu ai suficient suport emotional. Te poti simti singur si nedorit. Daca sunteti singuri, poate insemna ca este timpul sa va intalniti cu alta persoana.

5. Durere in partea inferioara a spatelui

Durerea din partea superioara a spatelui poate insemna ca sunteti foarte preocupata de bani. Poate fi un moment bun pentru a solicita acea crestere intarziata sau pentru a lua in considerare planificarea financiara.

6. Durere de coate

Durerea de cot iti spune despre rezistenta ta la schimbare in viata. Daca aveti bratele dure, puteti avea si o viata grea. Asuma-ti angajamente si grabeste putin lucrurile.

7. Durere de maini

Durerea la maini inseamna ca este posibil sa nu te apropii de ceilalti asa cum ar trebui. Luati in considerare sa va faceti prieteni noi, sa luati masa cu un coleg si sa creati o noua conexiune.

8. Durere de solduri

Inseamna ca iti este frica sa te misti. Soldurile dureroase pot indica faptul ca sunteti rezistent la miscare si schimbare. Puteti fi foarte precaut atunci cand luati decizii.

9. Durere la genunchi

Durerea de genunchi poate fi un semn ca ego-ul tau este putin prea mare si ca te gandesti prea mult la tine. Incearca sa faci cateva acte de voluntariat pentru a invata sa fii si umil. Amintiti-va ca sunteti muritori.