A găsit o casă abandonată în pădure. A trăit șocul vieții. Uite ce a găsit acolo

Un fotograf din Canada a trăit șocul vieții sale. A descoperit o casă dărăpănată într-o pădure. Leslie David, un suflet aventuros, și, ca fotograf, ea a fost mereu atrasă de clădirile abandonate, scrie cancan. Viața unui explorator urban este plină de surprize. Anul trecut, în timp ce explora locuri pe care le poate fotografia, Leslie a găsit o casă care era acoperită de tot felul de ierburi.

Loading...

Casa era destul de dărăpănată, însă, o dată ce a intrat în casă, viața ei s-a schimbat radical. Acolo l-a găsit pe Lawrence. El este bătrânul care, în ciuda condițiilor încă trăiește acolo.

Fata scrie despre acel moment pe site-ul ei:

,,Îi era greu să se deplaseze, așa că își petrecea majoritatea timpului înăuntru. Singur. Nu are ochiul drept și are cataractă și infecție la ochiul stâng. Chiar și după ce a observat că un străin pur și simplu a intrat în viața lui și îi tot făcea poze, profitând de el, a fost foarte amabil cu mine. Voi prețui mereu pozele pe care i le-am făcut. Este un suflet frumos și plănuiesc să îl vizitez des”.

A găsit o casă abandonată în pădure. A trăit șocul vieții. Uite ce a găsit acolo

Pe atunci, nici nu se gândea că v-a lega o așa stânsă legătură de prietenie. Leslie a început să-și viziteze regulat noul prieten. Îi ducea mâncare și 3 ore stăteau la povești.
A găsit o casă abandonată în pădure. A trăit șocul vieții. Uite ce a găsit acolo

Lawrence renunțase atât de mult la viață încât nici măcar după ce a suferit un infarct nu a cerut ajutor. După ce a întâlnit-o pe această fată, el a început să redescopere bucuria de a trăi. Leslie știa că bărbatul nu mai avea mult timp de trăit, așa că credea că dacă îi renovează casa, îi va aduce ceva bucurie în viață. Voia ca ultimele lui zile să fie pline de bucurie și dragoste, așa că a chemat câțiva prieteni și rude și au început să îi aranjeze casa.

Leslie și-a ținut urmăritorii la curent cu povestea dintre ea și Lawrence.

,,Postez aceste imagini în speranța că va inspira măcar o persoană să ceară ajutor față de cineva cu care nu mai ține legătura. Aceste suflete bătrâne sunt încă pline de viață și eu am fost binecuvântată să îl cunosc pe acesta.”, a mai scris pe blogul său.