A găsit puiul ăsta pe trotuar într-un ou spart. Deși nu știa ce este, l-a luat acasă și l-a îngrijit. A rămas fără cuvinte când a crescut

A rămas fără cuvinte când i-au dat penele și a realizat ce pasăre era! Uite în ce s-a transformat. Clipul de mai jos a devenit viral pe internet și a strâns până acum peste 2.7 milioane de vizualizări.

Loading...

Totul a început după ce, în timp ce se plimba pe stradă, o femeie a găsit un ou spart pe trotuar. Curioasă, l-a ridicat de pe jos și s-a uitat la el.

Nu mică i-a fost mirarea în momentul în care a văzut că în interiorul lui era un pui, care se chinuia să iasă afară. Deoarece nu a reușit să localizeze cuibul, tânăra a decis în cele din urmă să îl ia acasă și să încerce să îl salveze.

Astfel, l-a pus astfel într-un incubator improvizat și l-a îngrijit, deși toți cunoscuții îi spuneau că nu va supraviețui. Din fericire, micuța pasăre a depășit toate piedicile și devenea din ce în ce mai puternică pe măsură de zilele treceau.

În cele din urmă, când i-au apărut și penele, femeia și-a dat seama ce salvase: este vorba despre un graur, pe care l-a numit Klinger. Este o mirla

Specia este întâlnită într-o mare varietate de habitate, în principal păduri și grădini, dar întâlnită adesea și pe terenuri agricole, fânețe și zone urbane. Este un sturz de dimensiune medie cu o coadă lungă, ușor de recunoscut prin penajul uniform negru mat al masculului, ciocul galben-portocaliu deschis și inelul galben al ochiului.

Ciocul se înnegrește iarna. Femelele au partea superioară neagră-maronie, piept punctat maroniu și un gât albicios. Lungimea corpului este de 23,5-29 cm, anvergura aripilor de 34-38 cm și greutatea medie de 100 g. Are o dietă omnivoră hrănindu-se cu insecte și râme în timpul sezonului de cuibărit și fructe de pădure în sezonul de toamnă și iarnă. Longevitatea în sălbăticie este de 3 ani.

Iată cum arată acum pasărea: