A gasit un ou gigant de găină în cuib. Ce surpriză se afla în interior – VIDEO

Un utilizator al rețelei de socializare TikTok a avut parte de o adevărată surpriză atunci când a găsit în cuibul găinilor un ou gigant. Proprietarul găinii a observat că una dintre exemplarele sale s-a chinuit să depună un ou o după-amiază întreagă, așa că a acordat o atenție deosebită acestui eveniment, scrie agromedia.

Oul cântărea 150 de grame

După ce a găsit oul gigant, proprietarul a hotărât să filmeze întreaga experiență pentru a o posta pe rețelele de socializare, iar rezultatul chiar a fost surprinzător. După ce au cântărit oul imens, de 150 de grame și l-au comparat în mărime cu un ou normal, proprietarul a decis că este vremea să îl spargă pentru a descoperi ce se află în interiorul acestuia.

Înregistrând demersul pas cu pas, persoana a spart cu grijă oul folosindu-se de un cuțit. Încă de la început s-a putut observa că oul avea o coajă foarte subțire, deși avea dimensiunea unui ou de gâscă, însă aparținea sigur unei găini. După ce coaja oului s-a crăpat, proprietarul a vărsat conținutul oului pe o farfurie, iar reacția familiei la vederea rezultatului a fost pe măsură.

În oul gigant se afla un albuș, un gălbenuș, așa cum se află în orice ou, însă surpriza a venit la apariția încă unui ou. Familia din jur a exlamat puternic, surprinsă de oul în ou, iar internauții au avut aceeași reacție.

Fenomenul oului în ou este destul de rar

Un specialist al Universității Veterinare a explicat că acest fenomen este destul de rar. Acesta a spus că nu înțelege cum s-a putut întâmpla asta și de ce primul ou nu a căzut normal. Teoria acestuia este că primul ou nu a căzut din cauza unui stres suferit de găină. În timp, coaja următorului ou s-a dezvoltat normal, cuprinzând și oul deja existent. Așadar, primul ou a fost introdus înapoi în sistemul găinii din cauza unei contracții, devenid parte din următorul ou format.