A iesit dimineata sa isi fumeze tigara pe balcon, dar a vazut ceva ciudat la geamul unui vecine din blocul alaturat. Cand si-a dat seama ce se intampla, a sunat imediat la politie! Uite ce facea femeia acolo:

Cazul de mai jos s-a petrecut in orasul Vladivostok din Rusia si a starnit dezbateri aprinse pe retelele de socializare.

Loading...

Totul a inceput dupa ce un barbat a iesit dimineata pe balcon ca sa mai respire aer curat. La un moment dat el a vazut un lucru ciudat la fereastra unui vecin.

Cand si-a dat seama ce se intampla, a sunat imediat la politie: familia respectiva isi pusese bebelusul pe pervaz, intr-o ladita din lemn!

Oamenii legi au ajuns la fata locului si au cerut explicatii. Parintii respectivi s-au aparat spunand ca bebelusul era pus acolo pentru a dormi in aer liber.

„Nu avem balcon, iar somnul in aer liber ii face bine. Eram tot timpul cu ochii pe el, era exclus sa se intample ceva rau. Oricum, copilul nu are decat doua luni, nu se misca atat de mult, cum ar fi putut sa cada?”, au explicat ei.

In cele din urma acestia au scapat fara amenda. Voi ce parere aveti, este normal ce fac?