A murit Ecaterina Mihaela Drăghici, handbalistă în echipa națională. Avea doar 34 de ani

Ecaterina Mihaela Drăghici, handbalistă în echipa națională, s-a stins din viață în noaptea de 27 spre 28 iunie. Celebra sportivă avea doar 34 de ani, dar viața a avut un alt plan pentru ea. Nu s-a anunțat încă motivul decesului, dar se știe că medicii au încercat să o salveze, dar nu s-a mai putu face nimic pentru ea.

Handbalista Ecaterina Mihaela Drăghici s-a stins
Lumea fotbalului este mai săracă de la finalul lunii iunie. La doar 34 de ani, fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici a plecat dintre noi. În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, sportiva s-a stins din viață.

Anunțul dureros a fost făcut de Clubul Sportiv Rapid București, care a vorbit despre reușitele sportivei și a transmis gânduri bune familiei îndurerate. Tânăra a lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă, numeroși prieteni și fani, dar și o mulțime de copii care voiau să îi calce pe urme și pe care îi antrena.

„Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României. După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet, scrie fresh 24: