A murit Teodora, fiica părintelui Florin Stamate. A fost răpusă de o boală cruntă, la numai 15 ani

Final de linie pentru Teodora, fiica preotului Florin Stamate. La numai 15 ani, a fost răpusă de boala nemiloasă căreia a încercat să-i țină piept la o vârstă mult prea fragedă.

Loading...

În urma ei au rămas părinți îndurerați, dar și oameni afectați, care i-au cunoscut povestea și au sperat la un miracol.

Teodora a primit un diagnostic crunt, la numai 14 ani: cancer osos, o tumoare perfidă de natură malignă, care ar fi putut să o lase fără mâna stângă.

A luptat cât a putut, însă a pierdut lupta cu boala cea cruntă, chiar în ziua în care sora ei, Ilinca, împlinea vârsta de două luni.

Mesajul sfâșietor al tatălui
Tatăl Teodorei, părintele Florin Stamate, a postat un mesaj atât sfâșietor cât și tulburător. Vorbește despre ultimele zile ale Teodorei, cum aceasta a dezvăluit unde își dorea să fie înmormântată și cum.

Și-a cerut iertare de la frați și părinți, dar i-a și îmbărbătat și le-a mulțumit pentru toate eforturile depuse, pentru salvarea ei.

„M-a întrebat cum va putea să mulțumească vreodată tuturor celor care au ajutat-o și s-au rugat pentru ea…I-am zis că, făcând și ea același lucru pentru toți…

Și așa… împăcată cu toți, cu sine și cu Dumnezeu în timpul slujbei sfântului Maslu după prima Evangehlie s-a stins în tăcere dăruindu-ne o ultima lacrimă ce-i curgea din ochisor”, a fost o parte din mesajul postat de părintele Stamate, la finalul căruia le mulțumește tuturor celor care au contribuit, câtuși de puțin, în alinarea suferinței prin care a trecut copila.