A postat o poză nevinovată pe Facebook, fără să realizeze că i-a scăpat un detaliu important

De multe ori suntem loviti pe la spate de cei mai ”buni” prieteni sau prietene…fiti cu ochii-n patru!

Este ceva absolut normal acum ca cineva să posteze pe rețelele de socializare tot ce face, iar această tânără nu era o exceptie de la regulă. În pauză de prânz, a distribuit o fotografie de la muncă, în care apare alături de cel pe care îl numea „cel mai bun prieten”.

Totuși, când a postat fotografia respectivă nu a fost atentă la un detaliu, care l-a pus pe soțul ei pe gânduri. Oricum acesta avea bănuieli că este înșelat, dar acea poză i-a arătat că presimțirile lui fuseseră reale în tot acel timp.

Așa că a lăsat un comentariu la fotografia respectivă, în care i-a spus soției lui ce crede. Femeia își mințea partenerul de multă vreme, dar acea postare l-a făcut să pună la cap la cap toate informațiile și să accepte, într-un final, că soția lui nu este fidelă și nu are atât de multe întâlniri în „interes de serviciu” cum credea el.

“Iubito, știi ce e ciudat? Când te-am luat, mai devreme ca de obicei, de la muncă… tu nu aveai verigheta pe mână. Acum văd poza asta cu tine și cu Ionuț și… CE SURPRIZĂ!!! Tot FĂRĂ verighetă ești!

De aia nu m-ai lăsat să îți pregătesc prânzul de acasă? Ca să ieși la întâlnire cu el?! Ia să vedem, care ți-o mai fi scuza de data asta? O să te caute la telefon și-n seara asta, în interes de serviciu, nu?

Știi ceva, eu nu mai cred o iotă din ce spui! Ești o persoană și o soție rea! scrie BZI.ro