A strigat zile la rând după viţelul ei dispărut, iar când se reîntâlnesc – reacţia ei spune totul

Memorable Characters!
Pentru orice mamă despărţirea de puiul său reprezintă cea mai mare suferinţă. Acest lucru este la fel de real şi în cazul animalelor care dau dovadă de un instinct matern la fel de puternic.

Loading...

Este şi cazul văcuţei din imagini, care nu-şi mai găsea locul de supărare atunci când s-a văzut departe de puiul căreia îi dăduse viaţă.

După o viaţă trăită la o fermă de lactate, unde nu a avut parte de niciun pic de afecţiune, fiind văzută doar ca o maşină de făcut bani, o văcuţă pe nume Maybelle a fost salvată de nişte oameni mărinimoşi.

Dacă nu ar fi fost preluată de voluntarii adăpostului „Gentle Barn” biata bovină ar fi ajuns cu siguranţă pe masa de tăiere a unui abator.

Deşi salvatorii săi s-au chinuit din răsputeri să îi ridice moralul, această văcuţă nu îşi găsea locul şi îşi petrecea majoritatea timpului plângând şi zbierând. La început oamenii nu au înţeles

care este cauza comportamentului său, dar în scurt timp au reuşit să dea de cap acestei probleme. Maybelle fusese despărţită de puiul său, iar acest lucru îi provoca o mare suferinţă.

Fără să stea pe gânduri, unul dintre voluntari s-a întors la acea fermă de lactate şi a reuşit să găsească viţelul pierdut. Spre bucuria celor de la „Gentle Barn”, proprietarii săi au fost de

acord să doneze acest animal, iar reuniunea cu mama sa era acum posibilă. De cum au parcat maşina lângă izlazul pe care păştea Maybelle aceasta a auzit strigătele puiului său şi i-a răspuns instantaneu cu mult entuziasm.

Reuniunea acestor animale a adus lacrimi de emoţie pe chipurile celor care făcuseră totul posibil. Maybelle şi puiul său formau din nou o familie şi nimic altceva nu putea fi mai frumos.