A venit la interviu cu mâinile murdare și datorită acestui fapt a primit un loc de muncă!

Istorioara de mai jos ne face să ne redobândim încrederea în oameni …

Un mecanic auto mult timp nu își putea găsi un loc de muncă.

În cele din urmă, într-o zi a văzut anunțul despre un post vacant care era perfect pentru el. El și-a trimis CV-ul și o săptămână mai târziu a primit o invitație la interviu.

Loading...

În noaptea dinaintea interviului, el nu a putut dormi, era foarte îngrijorat. Dimineață el și-a pus costumul, și-a pieptănat părul și s-a parfumat. Nu vroia să întârzie și a ieșit din casă cu 1,5 ore mai devreme.

Stând în stația de autobuz, a observat un bărbat în vârstă care avea mașina stricată. Bătrânul a încercat fără succes să pornească mașina. Mecanicului i-a stat milă de el, s-a apropiat și i-a propus ajutor bătrânului. O oră mai târziu, mașina era reparată, dar mecanicul era foarte murdar, toate hainele erau în lubrifiant pentru automobile.

Șoferul recunoscător a întrebat dacă ar putea să-i mulțumească cumva mecanicului. La care omul a răspuns că l-a ajutat din suflet și i-a împărtășit faptul că mergea la un interviu, dar acum este murdar și cred că deja a și întârziat. Dar bătrânul l-a convins să meargă neapărat la acel interviu … În cele din urmă, omul a fost de acord.

Pe coridor așteptau mulți tineri bine îmbrăcați. Mecanicul și-a dat seama că șansele sale de a obține acest loc de muncă sunt foarte mici. Era mult mai în vârstă, mâinile îi erau murdare de lubrifiant. Singura consolare era faptul că și șeful întârzia.

Când angajatorul a sosit, a început să-i cheme pe candidați unul câte unul. Toți ieșeau triști. Mecanicul se gândea deja să plece acasă când secretarul i-a pronunțat pe neașteptate numele. A intrat în birou. La masă stătea acel bătrân, pe care mecanicul l-a ajutat să repare mașina. Dar acum purta un costum frumos și elegant.

“Îmi pare rău că a trebuit să așteptați atât de mult. Cred că în acest an am luat una dintre cele mai bune decizii atunci când v-am recunoscut, intrând în birou. Mi-am dat seama că veți fi un angajat care va fi demn de încredere și acesta este cel mai important lucru pentru mine “, a spus el.

În realitate, indiferent de cum a fost viața până acum sau astăzi, de mâine totul poate sa fie schimbat.

Să aveți încredere în voi înșivă!