A vrut să verifice dacă ea îl iubește, dar soția i-a dat un răspuns extraordinar

Un bărbat a simțit într-o zi că soția s-a îndepărtat de el și nu îl mai iubește. A decis astfel să verifice cum ar reacționa aceasta dacă ar pleca de la ea.

Loading...

I-a scris un răvaș în care a anunțat-o că a obosit și nu mai vrea să locuiască împreună. Era conștient că a luat o măsură infantilă, dar trebuia să afle ce simte soția pentru el.

A pus scrisoarea pe noptieră și s-a ascuns sub pat, așteptând s-o audă plângând și sunând tuturor cunoscuților..

Într-un sfârșit, soția a ajuns acasă, a văzut scrisoarea și a citit-o. Peste câteva minute de tăcere, aceasta a luat un pix și a început să adauge ceva pe foaie. S-a dus din cameră îngânând melodii vesele și dansând pe loc. Era fericită.

Bărbatul a rămas șocat. Dar cel mai rău urma să se desfășoare. Ea a luat telefonul și a format un număr. El o asculta vorbind cu cineva la telefon:

”Bună, dragule. Mi-am luat deja lucrurile și vin la tine. Prostul acela, în sfârșit, a plecat. Oare cum am putut să mă mărit cu el? Îmi pare rău că nu te-am întâlnit pe tine mai devreme. Pe curând, iubitule!”

A închis apelul și a ieșit din cameră – Peste puțin timp, bărbatul a auzit ușa de la intrare închizându-se și a înțeles că soția sa a plecat.. A ieșit de sub pat întristat și cu lacrimi în ochi, a luat scrisoarea și a citit cele adăugate mai devreme de ea.

A citit printre lacrimi: ”Îți văd picioarele ieșind de sub pat. Am plecat după pâine.”

Dragostea adevarata dureaza toata viata.

Sursa: Perfect Media