Aceasta nu este mâncarea pe care o puteți infuleca ! Acesta este prietenul meu, da ?! Reactie adorabila a pisicii

Toată lumea știe că un fel de mâncare pe care pisicile le adora să mănânce este peștele . Să aruncăm o privire la distracția zilnică a acestor pisici în video și să ne asigurăm ca ti-am facut ziua mai buna.

Aceste două pisici frumoase vad diferit ce se afla in bolul cu apa.Pentru una dintre ele inseamna un prieten iar pentru cealalta semnifica ceva delicios.Dar, din fericire, pisica gri , foarte inteligentă, intuieste ce vrea sa faca prietenul ei de culoare maro.Ea vazand ca pestele devine o prada incearca sa-si blocheze prietenul ca și cum iar sugera acestuia că acest pește este prietenul meu si nu este mâncarea pe care o poți mânca.

Privind imaginile ce au devenit virale, ne dam seama ca cei doi nu se cearta, un lucru foarte lăudabil, iar in final pisica de culoare maro intelege ca pestele este prietenul pisicii.

Pisicile, pe de altă parte, nu-şi pierd cumpătul când stăpânii se apropie de ele cu mâncare, lucru care-i determină pe oameni să creadă că sunt mai inteligente. Cercetările recente au demonstrat, însă, contrariul. Ele nu sunt nici superioare ca inteligenţă, nici drăgălaşe. Nu sunt recunoscătoare

Când un câine rămâne fără mâncare o vreme şi îi umplem apoi bolul, ne linge mâinile în semn de mulţumire. În schimb, când neglijăm o pisică în aceeaşi manieră, ea găseşte metode ingenioase de răzbunare. Dacă ar putea, ne-ar arunca telefonul în toaletă. Relaţia noastră cu felinele este unilaterală Cei care ies în pierdere din această relaţie sunt oamenii. „Proprietarii de pisici se implică foarte mult emoţional în relaţia cu felinele.

Cu toate acestea, ele nu investesc la fel de multe sentimente în această relaţie“, spune Daniel Mills, cercetător în medicină veterinară la Universitatea Lincoln, din Marea Britanie. studiile pe care le-a realizat cu privire la comportamentul felinelor arată că acestea nu se ataşează de oameni aşa cum o fac câinii.

Citeste mai mult: adev.ro/pbbvl8