Acest băieţel se apropie de un soldat din Garda Regală. Reactia soldatului

Să fii soldat în Garda Regală este o atribuţie extrem de importanţă ce implică seriozitate, disciplină şi o ţinută impecabilă.

Nicidecum nu ar putea fi vorba de distracţie şi amuzament în timpul serviciului, însă acest soldat încearcă să se distreze puţin pe seama unui puşti care îi imită toate mişcările de paradă.

Întâmplarea din acest filmuleţ se petrece în faţa castelului regal din Stockholm, Suedia, şi îi are ca protagonişti pe unul din soldaţii angajaţi în Garda Regală şi un puşti de doar câţiva ani. „Înarmat” cu o umbrelă, băieţelul încearcă să îl imite cât mai fidel pe soldatul aflat în post, însă are parte de o mare surpriză.

După câţiva paşi copilul deja se simte stăpân pe situaţie şi cu mult curaj îşi joacă rolul destul de bine. Surpriza vine în momentul în care soldatul ia atitudine şi încearcă la rândul lui să îl imite pe băiat.

Văzând acest lucru, puştiul se opreşte pentru moment şi cu oarecare reţinere îşi continuă jocul. Acest lucru nu durează prea mult pentru că nemaifiind el lider se retrage uşor cu „arma” la umăr, lăsându-l pe soldat să îşi facă liniştit datoria în post. Acesta poate fi un clip distractiv şi amuzant, dar fără îndoială cei doi vor ţine minte acest moment care le-a înseninat amândurora ziua.

Pasiunea si amuzamentul nu trebuie sa ne dispara din minte si viata de zi cu zi. Atunci cand este incruntat sau suparat in jur de 36 de muschi se incordeaza dar atunci cand zambim doar doi muschi sunt folositi. Asa ca zambiti mai des.

%d blogeri au apreciat: