Acest om a invitat la ceai peste 400 de oameni, toți au spus da, și de atunci le-a salvat viețile. Este numit ,,Înger” și erou, toți spun că face minuni, el spune doar că fiecare viață contează. Uite cum reușește să salveze de la moarte atâția oameni zilnic

Don Ritchie este un om simplu dar extraordinar în același timp. El locuiește vizavi de The Gap din New South Wales (Australia), o stâncă care este cunoscută drept stânca sinucigașilor. Dar, norocul oamenilor este că Don locuiește în apropiere și și-a făcut o misiune din salvarea tuturor celor care au atât de multe probleme încât vor să își termine socotelile cu viața.

Loading...

De-a lungul a jumătate de secol acest bărbat a salvat sute de oameni, în total el a împiedicat 400 de oameni să se sinucidă, din această cauză este numit „Îngerul păzitor al Australiei”. Cu toate că a reușit ceva aproape supraomenesc, Don nu are studii de psihologie, și nici nu a cerut vreodată ajutorul poliției.

Ce face el mai exact pentru a schimba deciziile oamenilor? Nimic special, don doar le zâmbește din suflet și îi invită la el în casă, îi întreabă: „Nu ați dori să intrați la o ceașcă de ceai?”.

Don și-a făcut un adevărat obicei din a urmări stânca și povestește că îndată ce observă un comportament ciudat sau suspect în vreun fel, merge imediat la acea persoană pentru a discuta cu ea. Deși nu reușește să îi salveze pe toți, face eforturi demne de un erou pentru ca numărul deceselor să devină cât mai mic.

Fiica Dianei Gaggins este unul dintre cei pe care i-a salvat, iată ce a mărturisit mama acestei fete despre el: ,,El este pur și simplu un înger! Majoritatea oamenilor n-ar face nimic, ar întoarce spatele și ar pleca. Iar el a avut suficient curaj, înțelepciune și căldură sufletească, pentru a-mi salva fiica de la cea mai îngrozitor lucru pe care vroia să-l facă… Sunt fericită că el trăiește pe Pământ!”.

Don este un adevărat erou care ar trebui lăudat în toată lumea pentru efortul lui susținut și pentru că știe atât de bine că fiecare viață contează.

Un ceai, un cuvant bun de incurajare, o imbratisare, chiar poate salva viata aceluia care are nevoie! Dumnezeu te poate trimite si pe tine sa salvezi un suflet.NU ignora! Daca treci si ai ganduri negre, te rugam sa ne anunti si vom discuta cu tine si chiar te vom imbratisa! Salaveaza o viata si da mai departe acest material!