Adolescentul a supraviețuit 49 de zile pe mare cu ajutorul Bibliei si a credintei in Dumnezeu

Un adolescent indonezian a supraviețuit 49 de zile pe mare într-o colibă de pescuit, având doar hainele de pe el, un mic radio, puțină hrană și o Biblie.

Loading...

Băiatul, în vârstă de 19 ani, a fost dus în larg în luna iulie, după ce sfoara bărcii pe care lucra s-a rupt în urma unor rafale de vânt foarte puternice. Tipul de barcă pe care se afla, folosit la pescuit, este unul rudimentar, fără motor sau vâsle, ancorat pe fundul mării cu ajutorul sforilor. Barca acestuia s-a deplasat la mii de kilometri distanță de coasta Indoneziei spre Guam.

Pentru a supraviețui după ce a rămas fără mâncare, băiatul a gătit peștii prinși folosindu-se de lemnul bărcii și a băut apă din ocean filtrată prin hainele de pe el.

Un diplomat din Osaka, Japonia, a declarat pentru The Jakarta Post că a discutat cu băiatul care i-a povestit că plângea adesea, mai ales că ambarcațiunile care au trecut pe lângă el nu l-au văzut sau nu au oprit.

Intervievat de portalul local de știri TribunManado, Adilang a declarat că a crezut că va muri în largul mării. El a spus că s-a gândit de mai multe ori la sinucidere, însă credința părinților lui și Biblia l-au ajutat să reziste.

Potrivit agenției de știri BBC, el a plutit mii de kilometri, fiind salvat în cele din urmă de un vas panamez, în apropiere de Guam. Căpitanul vasului a contactat Garda de Coastă a Guam, care a instruit echipajul să îl ducă pe băiat în Japonia, aceasta fiind și destinația vasului din Panama.

In concluzie, avem dovada vie ca Dumnezeu are putere si Cuvantul sau poate salva si ajuta fiinta umana de orice problema.

Sursă:https://alfaomega.tv/ CBN News Via