Aici va ajunge Sorina, fetiţa care a declanşat o isterie naţională! Imagini cu noul cămin al copilei

Conform documentelor publice, familia care a adoptat-o pe Sorina locuieşte într-un cartier de la periferia oraşului New York.

Loading...

Potrivit unui site de speciaitate, imobilul a fost cumpărat în 2009 cu 284.000 de dolari, iar în acest moment este evaluat la aproximativ 435.000 de dolari. În curtea din spatele casei este amenajat un loc de joacă pentru copii, cu tobogan şi trambulină, precum şi un foişor, iar în momentul în care au fost surprinse imaginile lângă casă era parcat un autoturism tip „broscuţă”.

„Sorina este ca un copil normal care începe să-şi cunoască familia, e curioasă, vrea să afle lucruri despre toţi, vrea să afle cine e tânăr, cine e bătrân, unde locuieşte. Face tot ce face un copil normal la vârsta ei. Am încercat să stăm departe, să se relaxeze, să înţeleagă că este într-o familie, s-a jucat cu frăţiorul mai mic. (…)

Încerc să trec peste acest moment şi să o ajut şi pe ea să treacă peste acest moment, deşi încă nu mi-a zis nimic, încerc să mă gândesc că e cu siguranţă traumatizată. (…) Ce s-a întâmplat vineri era nenecesar, dar nu se putea altfel.

E rezultatul unei luni întregi în care noi, ca părinţi, am încercat să ne recuperăm copilul, am bătut la toate uşile autorităţilor din ţara asta. Dacă acest lucru se întâmpla unui copil natural al nostru, am fi făcut acelaşi lucru, toţi paşii posibili”.

Sursa: Spynews