Alertă alimentară. Dacă l-ați cumpărat, sub nicio formă nu îl consumați. Scăpați de el!

Alertă alimentară ANSVA. Un nou produs a fost retras. Dacă ați apucat să îl cumpărați, nu îl consumați sub nicio formă. Îl puteți duce înapoi la magazin și vă veți primi banii înapoi. Produsul a fost retras din toate magazinele care l-au avut la raft, scrie fresh24.

Alertă alimentară, produs retras. Dacă l-ați cumpărat, sub nicio formă nu îl consumați
Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Mărarul este una dintre cele mai apreciate plante aromatice, mai ales în bucătăria românească. Se adaugă în ciorbe, salate, murături, plăcinte, și lista continuă, desigur, în funcție de preferințele fiecărei gospodinei.

În bucătărie, mărarul este una dintre plantele care se folosesc în întregime: frunze, tulpină, semințe.

Înghețată retrasă din magazinele Penny

Alte două produse retrase zilele acestea din supermarketuri sunt înghețatele Unique și Happy care se găsesc la Penny.

Vă informăm că producătorul CICOM SRL, a inițiat retragerea de la comercializare a produselor menționate mai sus, ca măsură de prevenție, existând suspiciunea că acestea sunt neconforme, a transmis ANSVA.

REWE România recomandă clienților care au achiziționat produsele mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin PENNY.

Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.