Alertă ANM. E cod galben de vânt. 9 județe din țară, afectate de de avertizare

Agenția Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vânt puternic cu rafale care vor depăși 65 de kilometri/oră și sunt vizate mai multe județe din țara noastră.

Cod galben de vânt puternic în 9 județe din țară
Meteorologii au emis în această dimineață, 22 noiembrie, o avertizare cod galben de vânt puternic. Sunt vizate mai mult județe din țară, printre care 8 sunt din Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Mai exact, codul galben de vânt puternic cu rafale care vor depăși 65 km/h va fi valabil până la ora 11:00 în județele Argeş, Giurgiu, Teleorman, Dâmboviţa, Constanța, Tulcea, Olt și Dolj.

De asemenea, ANM a transmis că în județul Caraș-Severin avertizarea de cod galben de vânt puternic este valabilă până la ora 12:00. Vântul va avea intensificări care vor ajunge la rafală temporar chiar și la 55-65 km/h. În zonele montane din Caraș-Severin vitezele la rafală vor atinge temporar 80-90 km/h.

Loading...

Meteorologii au emis avertizare de vânt puternic și joi, 21 noiembrie
Meteorologii au emis în cursul serii de joi, 21 noiembrie, mai multe avertizări cod galben de vânt puternic. Potrivit ANM au fost vizate mai multe județe din țara noastră, iar specialiștii spun că vântul a suflat cu viteze de până la 65 km/h.

Localitățile Moldova Nouă, Oravița, Pojejena, Berzasca, Sichevița, Răcășdia, Grădinari, Sasca Montană, Coronini, Ciclova Română, Gârnic, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici din județul Caraș-Severin s-au aflat sub avertizare cod galben de vânt puternic până la ora 00:00.

Alte trei avertizări au fost valabile până la ora 23:00. Potrivit specialiștilor au fost vizate județele Teleorman, Giurgiu, Dolj, Olt, dar și mai multe localități din județul Gorj.