Alexandru Cumpănaşu a publicat imagini cu diploma de Bacalaureat! Cu ce note a promovat examenul

După ce a apărut zvonul că Alexandru Cumpănaşu nu ar avea diplomă de Bacalaureat, acesta a adus dovada. A publicat pe reţelele de socializare imagini cu diploma sa, arătând totodată şi notele cu care a promovat examenul.

Alexandru Cumpănaşu a promovat examenul de Bacalaureat în anul 2000. Media generală a acestuia a fost de 9,56, singura notă mai mică fiind la Informatică, 8,70.

Masterand la o universitate din Elveţia, Alexandru Cumpănaşu nu are diplomă de licenţă. Se pare că acesta nu a terminat facultatea, însă ar fi început un master.

Loading...

“Din punctul meu de vedere, am studii superioare. Nu am diplomă de licență, diplomă de Bacalaureat am”, a recunoscut Alexandru Cumpănașu.

“Este vorba de leadership în managementul afacerilor pe care o finalizez la ABMS pe executive master. Totuși, este un executive master”, a mai spus Alexandru Cumpănaşu la Realitatea.

Alexandru Cumpănaşu are un venit lunar de 19 000 de euro, iar soţia lui de 10 000 de euro, potrivit Digi24. Potrivit declaraţiei de avere a acestuia, banii lor vin în principal din surse bugetare naţionale.