Alexandru Cumpănașu, despre candidatura la prezidențiale: „Iau în calcul o astfel de variantă”

Alexandru Cumpănașu a a vorbit pentru prima oară deschis despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale care se vor desfășura în luna noiembrie.

Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, unchiul Alexandrei Măceșanu a spus că ia în calcul această variantă, lucru care s-a speculat încă din prima săptămână.

Alexandru Cumpănașu, posibil candidat la alegerile prezidențiale

Foarte mulți români au crezut că aparițiile dese ale lui Cumpănașu la televizor, vorbind despre disfuncționalitatea autorităților în contextul dispariției nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, ar face parte dintr-o strategie de marketing pentru o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale.

Inițial, politologul a spus că este exclusă această variantă și că tot ce își dorește este să se facă dreptate, după care, aseară, și-a mai nuanțat intenția.

Cumpănașu a spus că ar candida la prezidențiale dacă ar avea certitudinea că este sute de mii de români care au fost călcați în picioare de autorități, așa cum s-a întâmplat cu cele două familii ale fetelor dispărute, familiile Melencu și Măceșanu.

Unchiul Alexandrei susține că orice om care candidează la alegeri trebuie să aibă o cauză și un scop, iar scopul său a fost exprimat de aproape o lună: vrea dreptate pentru Alexandra,