Alexandru Cumpănașu dezvăluie informația momentului: ”Gheorghe Dincă nu este crim’nalul!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei

Măceșanu are propria teorie legat de cazul cri’melor de la Caracal. Cumpănașu spune că nepoata sa nu putea fi uci’să de Gheorghe Dincă și că procurorii DIICOT ar trebui să ia în calcul varianta complicilor.

Alexandru Cumpănașu nu crede că Dincă este crimi’nalul nepoatei sale

Alexandru Cumpănașu a declarat că nu crede în teoria conform căreia Gheorghe Dincă ar fi uci’s-o pe nepoata sa Alexandra Măceșanu. Unchiul adolescentei de 15 ani susține că inculpatul nu putea să o omoare pe Alexandra după ce a prins-o vorbind la telefon pentru că Dincă nu era în casă în acel moment.

„Nu cred că Gheorghe Dincă a omor’ât-o pe Alexandra. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omor’ât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică”, a spus Alexandru Cumpănașu.

De asemenea, Cumpănașu spune că procurorii DIICOT ar trebui să ia în calcul varianta conform căreia Gheorghe Dincă a avut mai mulți complici. „Totodată, unchiul Alexandrei Măceșanu ai sune că a avut de-a lungul timpului multe reproșuri la adresa procurorilor care anchetează cri’mele de la Caracal.

„Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii.” , a spus unchiul Alexandrei Măceșanu.

Unchiul Alexandrei a început să aibă încredere în DIICOT

„Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect. Eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal totuși. Au început să meargă și pe alte piste. Încep să am încredere în ei”, a continuat Alexandru Cumpănașu.

Cât despre declararea decesului minorei de 15 ani Alexandru Cumpănașu este de părere că a fost luată o decizie greșită și pripită. Cumpănașu speră că nepoata sa este în viață și nu crede că Gheorghe Dincă a omorât-o așa cum a susținut. Unchiul fetei mai spune că multe lucruri nu au logică în acest caz.