Alexandru Cumpănașu se îndoiește de rezultatele testului ADN în cazul Alexandra: „Inelul și lănțișorul de argint au fost găsite netopite”

Alexandru Cumpănașu ia în calcul contactarea specialiștilor internaționali după ce a primit rezultatele testului ADN în cazul AlexandraMăceșanu, fata disp’ărută și uci’să la Caracal. Unchiul adolescentei de 15 ani care a dispărut pe 24 iulie 2019 se îndoiește de comunicatul transmis aseară părinților de ministrul Justiției, după finalizarea examinării ADN-ului din oas’ele găsite în butoiul lui Dincă.

De ce se îndoiește Cumpănașu de orezultatele testului ADN în cazul Alexandra

Cumpănașu nu poate înțelege cum au fost găsite un lănțișor și un unel din aur ale fetiței în cenușa din butoi, în condițiile în care varianta oficială este că psiho’patul a ar’s-o pe fată. Politologul a spus că după ce își va reveni din șo’cul veștii primite aseară va cere o expertiză internațională pentru răm’ășițele găsite în respectivul butoi.

„Nu pot contesta rațional rezultatul IML până la proba contrară dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Așteptăm și hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul și lănțișorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!. Tot în acel recipient și arse în același timp la o temperatura URIAȘĂ”, este declarația lui Cumpănașu, scrie știrileprotv.ro.

Cumpănașu a spus că nu acceptă povestea cu arde’rea trup’ului și existența unui singur autor al cri’mei, dar acceptă rezultatele IML până la sosirea contraexpertizei internaționale.