Alexandru Papadopol, mesaj emoționant: „Uneori, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi. Apoi, îmi revin şi..”.

Alexandru Papadopol, mesaj emoționant: „Uneori, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi. Apoi, îmi revin şi..”

Loading...

„Abia după startul filmarilor, mi-am dat seama că interpretez un rol greu. Dar asta m-a incitat. Nu era vorba de o experienţă simplă, ci de una extrem de profundă. Or, pe un actor, tocmai asta îl atrage. Eu, mulţumesc lui Dumnezeu, n-am pierdut pe nici unul dintre apropiaţii mei, aşa că pentru a înţelege cat mai profund personajul, am apelat la oameni care au trecut prin drama unor decese fulgerătoare. Ei mi-au dat o viziune a ceea ce ar trebui să construiesc.

Citește și: Sânziana Buruiană este în doliu! A murit tatăl vedetei

Am înţeles care este starea de spirit a unui astfel de om: o pustietate sufletească, şi mai acut resimţită de un om profund şi sensibil, aşa cum e arhitectul pe care îl încarnez”, povestea Alexandru Papadopol, în Formula AS, despre personajul său.

Numai iubirea a fost telenovela care l-a legat de soția sa Ioana Ginghină. Din păcat însă, cei doi au divorțat în această vară. Papadopol a vorbit în acel interviu emoționant și despre temerile sale.