Ambulanța a ajuns de urgență la casa familiei Melencu. Bunicului Luizei i s-a făcut rău

Momente de panică acasă la familia Luizei Melencu. Ambulanța a ajuns de urgență după ce bunicul fetei din Dioști i s-a făcut rău, transmite postul de știri România TV. Medicii au ajuns imediat la locuința familiei Melencu și i-au acordat îngrijiri medicale bunicului primei fete dispărute de la Caracal.

Loading...

Bunicul Luizei Melencu, asistat de medici
Familia Melencu este greu încercată de mai bine de trei luni de zile, iar starea de sănătate a acestora se poate periclita în orice moment pe fond de stres. Bunicului fetei de 18 ani i s-a făcut rău, cel mai probabil având un puseu de tensiune, căci acesta se pare că ar fi cardiac.

Familiile Măceșanu și Melencu au ascultat raportul prezentat de șeful DIICOT, Felix Bănilă, din care reies acuzațiile care i s-au adus lui Gheorghe Dincă în urma cercetărilor efectuate timp de o lună de zile la casa groazei, dar și cum a evoluat ancheta.

Astăzi am aflat că s-au făcut percheziții în Italia și că soția lui Dincă, Elena, este suspectă pentru complicitate la crima comisă de mecanicul auto.

Familia Melencu, nemulțumită de rechizitoriul DIICOT
„Nu avem încredere în acel excroc: Luiza trăiește! Domnul Bănilă acoperă adevărații făptași, acei procurori care nu și-au făcut datoria sunt complici la crime. Noi pe 14 și Luiza nu a plecat benevol”, a fost reacția vehementă a familiei Melencu.

„A făcut foarte multe greșeli în afirmație. Noi la două ore, am sunat la 112, pe 14, nu pe 15. Să cerceteze și să pună presiune pe Dincă și pe cei care nu și-au făcut datoria”, a declarat tatăl Luizei

„Am convingerea că fata trăiește, să fie aspru pedepsiți. Nu e posibil așa ceva! Suntem mințiți”, a mai spus acesta.