Anamaria Prodan și-a dat demisia de la „Gospodar fără pereche”. De ce nu va mai apărea la Pro TV

Anamaria Prodan a anunțat că își dă demisia de la „Gospodar fără pereche”. impresara a dezvăluit și motivele pentru care nu o să o mai vedem la Pro TV. Familia și job-ul pe care îl are de mulți ani sunt mai importante.

Loading...

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anamaria Prodan a făcut anunțul despre emisiunea pe care o moderează. Ea și-a dat demisia de la „Gospodar fără pereche”. Ea a dezvăluit că urmeaza o perioadă complicată în fotbal pentru care trebuie să depună eforturi mari.

De asemenea, fetele ei au început să îi reproșeze că nu mai petrec mult timp împreună.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc’, a spus Anamaria Prodan, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan a făcut luni anunțul care i-a șocat pe telespectatori, însă i-a asigurat că show-ul ei va rămâne pe mâini bune. „Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok’, a mai completat impresara.

Cine ar putea să o înlocuiască pe Anamaria Prodan la „Gospodar fără pereche”

De o bună perioadă de timp, cea care nu mai are vreun contract cu Pro TV este consacrata vedetă, Mihaela Rădulescu. Este posibil ca aceasta să preia ștafeta de la Anamaria Prodan. Rămâne de văzut dacă va fi așa și pe mâinile cui vor ajunge gospodarii impresarei.