Ancheta de la Caracal. A treia zi de percheziții s-a încheiat: S-au ridicat noi probe. Hainele găsite pe câmp nu aparțin Luizei

Ancheta de la Caracal s-a încheiat în a treia zi de percheziții. Procurorii DIICOT au ridicat noi probe din localitatea asupra căreia sunt ațintiți toți ochii din România, fără să investigheze, în schimb, beciul în care se presupune că Dincă ascundea lucruri sau unde își tort’ura victi’mele. De asemenea, hainele de femeie găsite pe câmp nu sunt ale Luizei.

Ancheta de la Caracal s-a încheiat pentru ziua de azi. Hainele de pe câmp nu sunt ale Luizei, dar vor fi expertizate

Chiar dacă acele haine nu sunt ale Luizei, ele vor fi expertizate pentru că ar putea fi probe importante în dosar, poate chiar despre o altă victi’mă a crimin’alului. O femeie a spus că hainele respective erau de o săptămână în locul pe care l-a indicat anchetatorilor, însă abia acum au fost ridicate de acolo.

Procurorii au ajuns în podul casei bărbatului de 66 de ani, și, după numai o oră, au ieșit de acolo și au sigilat podul. Specialiștii deplasați la Caracal au ridicat probe inclusiv din pod, după care au continuat să cerceteze curtea acestuia. Podul locuinței psihopatului a fost investigat de o echipă de la Serviciul de Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, dar și de către cei de la DIICOT, Institutul Național de Crimi’nalistică și Serviciul Crimi’nalistic din Poliția București.

Ce este, de fapt, beciul din casa lui Gheorghe Dincă

Tot astăzi s-au găsit și noi probe de sâ’nge pe un calendar pe care Dincă îl avea în casă și pe o pereche de pantaloni. A fost găsit și telefonul Luizei într-un lan de floarea soarelui, deocamdată singura probă care ar putea duce la încrimi’narea monstrului, pe lângă declarația pe care a făcut-o recunoscând ambele cri’me.