ANDREEA BĂLAN, MOMENTE DIFICILE ÎN SPITAL. ARTISTA SE TOPEȘTE DE DORUL FETIȚELOR

Andreea Bălan este în continuare internată în spital, după operația pe care a suferit-o.

Deși durerile au trecut, artista încă are nevoie de supravegherea medicilor, dar și de perfuzii. Cu toate acestea, un alt aspect o face să nu se simtă bine … dorul de fetițele ei.

Deși în urma declarațiilor pe care le-a făcut despre starea ei de sănătate totul părea să fie bine. În această dimineață vedeta

a postat pe Instastory un filmuleț în care i se vede mâna pe care are pusă o perfuzie. Semn că încă mai există câteva mici aspecte la care Andreea trebuie să fie atentă.

Încă din momentul în care a ajuns la spital Andreea a declarat că din cauza pandemiei, vizitele nu sunt permise. Drept urmare

în toată perioada în care va sta internată în spital va trebui să se mulțumească să-și vadă fetițele prin video call.

Dorul de fetițele ei nu-i dă pace

Andreea Bălan se topește de dorul fetițelor sale. Artista nu are voie să le vadă pe Ella și Clara decât prin intermediul apelurilor video. Astfel că petrece foarte multe ore cu telefonul în mână și vorbind cu micuțele.

Fetele îi arată ce au făcut la grădiniță, cum se joacă, dar și ce au mai învățat. În aceste momente cea care are grijă ca Ella și Clara să nu fie singure și să nu simtă prea mult lipsa Andreei, este mama artistei.

Tot din filmulețele pe care le-a încărcat pe Instagram, Andreea pare că se simte ceva mai bine și abia așteaptă să ajungă acasă.

La cum o știm pe artistă, cel mai probabil, nu va dura foarte mult până își va reveni complet. scrie cancan.ro