Andreea Bălan, nuntă și botez: avem primele imagini! Ce se întâmplă acum la evenimentul organizat de cântăreață

Andreea Bălan se pregătește de cea mai importantă zi din viața ei. Azi este nunta cu George și botezul fiicei lor, Clara.

UPDATE 17.41: A început ceremonia religioasă din biserică.

UPDATE 17.35: Aceasta este, de departe, cea mai tare fotografie de la nunta Andreei Bălan! Artista, mireasa, își sărută tatăl, pe Săndel Bălan, cel cu care, de-a lungul timpului, a avut atât de multe controverse!

Loading...

UPDATE 17.31: În sfârșit, a ieșit mireasa din limuzină! Andreea Bălan arată spectaculos!!!

UPDATE 17.20: Probleme organizatorice la nunta Andreei Bălan. Limuzina în care se află artista pregătită de cea mai importantă ceremonie din viața ei așteaptă cuminte în fața intrării în curtea bisericii, cu tot cu celebra mireasă înăuntru.

În biserică mai este o nuntă și încă nu a ieșit din lăcașul de cult cealaltă mireasă. Iar o vorbă din bătrâni spune că nu e bine, ca mireasă, să dai nas în nas cu o alta. Așa că… Andreea Bălan așteaptă…

UPDATE 16.40: Primele imagini cu nasii Andreei Bălan și ai lui George Burcea, Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Lumânările nașilor au un detaliu șocant pe ele: fotografii cu cei doi miri!

UPDATE 16.35: Cat de interesante sunt invitatiile la nuntă și botez! Iată cum arată!

UPDATE 16.30: Ce frumoasa e Andreea Bălan în rochie de mireasă! Artista arată incredibil!

Update, ora 14:45. Andreea Bălan și George Burcea s-au fotografiat împreună! Uite cât de frumoasă este cântăreața îmbrăcată în rochia de mireasă.

Andreea Bălan se căsătorește azi cu iubitul ei, George Burcea. Tot astăzi va avea loc și botezul celei de-a doua fiice, Clara. Andreea Bălan a pus la punct evenimentul până la cele mai mici detalii. Ea va avea nu una ci trei rochii de mireasă, fiecare dintre ele cu o poveste specială.

Andreea Bălan, nuntă și botez: ”Voi avea 3 rochii de mireasă”

”Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre:

«Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi.

Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt, dar și datele de naștere ale fetițelor noastre.

A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este o surpriză”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan, nuntă și botez. Cât s-a repetat la valsul mirilor?

La eveniment va fi prezentă și Andreea Antonescu, colega miresei din trupa ”Andre”, cu care Bălan s-a împăcat după mulți ani. Aceasta a dat ”din casă” pentru WOWbiz.ro câteva detalii de la pregătiri și spune că a fost impresionată la repetițiile pentru valsul miresei.

”Eu am văzut dansul ieri, la repetiții. Momentul e impresionant, nu are cum să nu te miște. Andreea era foarte zâmbitoare, ziceai că plutește iar Goegre era atât de încrâncenat și atât de serios…”, a declarat Andreea Antonescu la WOWbiz.ro Live.