Ani de zile a crescut gorile, pe care apoi le-a lăsat libere în sălbăticie. După câțiva ani, și-a dus soția să le vadă

Uneori, într-o relație, un bărbat trebuie să se îngrijoreze de faptul că și-ar putea pierde soția în fața altui bărbat. Poate fi o experiență extrem de neplăcută, mai ales când cel de care se îndrăgostește aceasta nici măcar nu este om. Așa i s-a întâmplat și lui Damina Aspinall, care a avut parte de o întâmplare de-a dreptul neobișnuită.

Acesta lucrează la o fundație care se ocupă cu reîntoarcerea unor animale rare în habitatul natural, iar Victoria, soția lui, îl ajută în acest demers.

Iar ultima asemenea salvare l-a făcut pe Damian să se lupte pentru a-și recâștiga soția. Atunci când s-a implicat într-un proiect cu Victoria în Gabon, nu și-ar fi imaginat niciodată că și-ar putea pierde soția în fața unuia dintre animalele pe care le ajuta.

Damian i-a făcut cunoștință soției sale cu Ima, o gorilă pe care el o crescuse pe când era pui și a lăsat-o apoi în sălbăticie, iar întâlnirea celor doi a fost dragoste la prima vedere. Victoria a fost cucerită de masculul Ima, iar acesta i-a împărtășit sentimentele.

Damian și Victoria au mers la Batéké Plateau National Park pentru a transfera un grup de animale, iar pentru că tot erau acolo, au decis să vadă un grup de gorile de care bărbatul avusese grijă cu ani în urmă.

Cu multă grijă Damian a ajutat-o pe soția lui să creeze o conexiune cu gorilele, iar acțiunea a avut succes, căci Victoria a fost acceptată în grup. Mai mult decât atât, femeia a petrecut întreaga zi în brațele gorilei Ima, care a îmbrățișat-o și și-a arătat afecțiunea.

Damian chiar a făcut mai multe glume și a spus că „cred că mi-am pierdut nevasta”, iar Ima i-a dat de înțeles că este cucerit de Victoria.

Vezi video mai jos :