Animalul de la Caracal a fost pus sub acuzare

Ultimele informații despre cazul terifiant din Caracal. Gheorghe Dincă a fost pus sub acuzare de om’or calificat.

Loading...

”La data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din Caracal ar fi uc’is-o pe minora în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării se’xuale, o sech’estrase la domiciliul său și o vio’lase.

În cauză există elementele constitutive ale infracțiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, seche’strarea și adăpostirea minorei prin constrânge, răpire și profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate.

Inculpatul este o persoană cu o contituție fizică masivă, în fața căruia o minoră de 15 ani a avut practic nicio șansă să se apere.

În cenușa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinți de natură umană.

Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor, alte fragmente de lănțișoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum și o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere.

În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei”, a spus Giorgiana Hosu, procuror DIICOT