ANM Anunță că vine iarna în România! Temperaturi scăzute, viscol și ninsori

După mai multe zile în care gradele au oscilat în termometre, meteorologii fac un anunț deultimă oră! Se pare că vremea se schimbă în România și ne așteaptă, în următoarele zile, temperaturi extrem de mici.

Loading...

Potrivit datelor furnizate de ANM, vremea seschimbă radical în România. Dacă până acum aveam parte de temperaturi cât de cât plăcute, mai ales pentru această perioadă de iarnă, gradele grad în termometre în următoarele zile și trebuie să ne așteptăm la frig, iar înunele regiuni, chiar la zăpadă!

Vremea în Banat
În Banat, meteorologii anunță că temperaturile vorcrește ușor, dar cu toate acestea, iarna rămâne în drepturi. Se vor înregistra între 2-4 grade Celsius în următoarele zile, dar vor exista și temperaturi negative, după cum informează specialiștii.

Astfel, minimele vor ajunge până la -4 grade Celsius, iar în intervalul 24-26 ianuarie, în termometre vor fi -6 grade Celsius.

Vremea în Crișana
În Crișana, meteorologii anunță maxime depână la 6 grade Celsius în următoarea perioadă, urmând ca înre 24-26 ianuarie să se înregistreze minime de până la -6 grade Celsius.

Vremea în Transilvania
În Transilvania, lucrurile se complică puțin. Meteorologii anunță temperaturi extrem descăzute ce se vor încadra între -4 și -7 grade Celsius. Cu toate acestea, nu sunt așteptate ninsori.
Vremea în Maramureș

Specialiștii anunță temperaturi de 3 până la 7 grade înprima jumătate a lunii ianuarie, urmând ca spre sfârșitul acestei luni, gradele să scadă și să se înregistreze minime de până la -8 grade Celsius.

Vremea în Moldova
Nici în Moldova nu sunt vești prea bune. Potrivit datelor furnizate de ANM, sevor înregistra temperaturi cuprinse între 2 până la 7 grade în prima parte a lunii, iar spre sfârșitul lui ianuarie, temperaturile scad drastic și ajung la minime de până la -6 grade Celsius.

Vremea în Dobrogea, Muntenia și Oltenia
În aceste regiuni, meteorologii anunță că temperaturile vorfi aproximativ identice. Se vor înregistra maxime de până la 7 gtrade Celsius, iar minimele vor fi de -6 grade Celsius.

În următoarea perioadă, la munte se vor înregistra ninsori, iar temp