Anunț de ultima oră de la DIICOT. Ce se va întâmpla săptămâna viitoare cu Gheorghe Dincă

Criminaliștii de la DIICOT au primit aprobare pentru prelungirea mandatului de percheziție la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Loading...

Cel mai probabil mâine, 12 august anchetatorii se vor întoarce la casa de pe strada Craiovei pentru a căuta noi probe și mai mulți martori vor fi audiați.

Perchezițiile vor continua săptămâna viitoare la casa lui Dincă

Perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă vor continua și săptămâna viitoare după ce criminaliștii au cerut instanței prelungirea mandatului care le permite efectuarea perchezițiilor și ridicarea de probe din locuința crimi’nalului din Caracal. Procurorul de caz Alina Albu de la DIICOT a propus dărâmarea casei bucată cu bucată în speranța că anchetatorii vor găsi noi probe.

„Astăzi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi, totodată, s-a procedat la audierea unor martori.

În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare”, se precizează într-un comunicat al DIICOT.