Aparantele chiar insala. A intra in biserica si toti au inceput sa rada de el, priviti ce se intampla

Am dat peste acest film, este filmat undeva în Brazilia. Un omul ce pare beat, el a venit în Biserică cu sticla in mana și a întrebat dacă poate si el să cânte un cântec. Enoriasii incep sa rada de el, sa-si bata joc chiar, apoi pastorul îl lasă să cânte.

Loading...

Tu cum ai reacționa daca un om de felul acesta ar intra în Biserica ta? Te-ai simți jenat fata de Dumnezeu și nu l-ai lasa in Biserica ca sa nu deranjeze programul stabilit? Dar i-ai permite acestui om sa mearga in fata sa cante? Exista posibilitatea ca de multe ori Hristos Insusi sa trimita în mijlocul programelor noastre un om de felul acesta! Ca sa ne mai scape de atipire. Ca sa ne trezeasca din mersul lumii acesteia care se indreapta spre pierzare.

Atunci persoana începe cante urmatorul cantec:

„Astăzi ați venit să auziți cuvintele lui Isus Hristos. Astăzi El nu va vorbi cu voi. Este pentru că astăzi Hristos stă în afara Bisericii voastre! Ati râs de El, l-ati batjocorit, l-ati lepădat la ușa Bisericii! Dar El este aici acum, El stă în fața voastră astăzi. Pocăiți-vă! O, o, pocăiți-va, voi Biserică Lui! S-ar putea să fi râs de mine, poate că m-ai batjocorit, dar nu voi fi niciodată ametit!

– Probabil ați auzit despre Cartea Cărților. Poți să citești cuvintele din ea care zic:

„Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru, nu este nimeni in afara de Mine, căci eu sunt răspunsul pentru lumea de astăzi. Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, nimeni nu vine la Tatăl decat prin Mine! „”Vino la Tatăl!”„Amin!“

Acum, care este răspunsul tău pentru oamenide astăzi? Care este răspunsul Bisericii astăzi pentru cei din jur?

Acest om, este un slujitor al lui Dumnezeu, el este pastor pe nume Mendigo Rogerio Brito. De ani de zile el a suferit si fost un cerșetor, fără casă, bazându-se pe bunătatea celorlalți pentru mâncare care o cersea zilnic, De-a lungul anilor, el l-a găsit pe Dumnezeu și și-a pus viața in mana lui Dumnezeu si Dumnezeu i-a schimbat inima si viata. El se îmbracă ocazional în hainele sale vechi, in zdrențe și vizitează biserici pentru a răspândi un mesaj important. Pentru a trezi la realitate crestinii care au atipit.

El a învățat si chiar a trait pe propia piele cât de grav si rau sunt tratați persoanele fără adăpost, chiar în locurile unde se strang credinciosi. Așa că, el călătorește prin țara ca un cerșetor bețiv, merge la biserici și testează acceptarea fratilor, cerându-i să-l lase sa cânte o cantare. Cei care l-au lăsat, au avut ocazia să asiste la cea mai uimitoare predică si lectie din viața lor. Vezi video mai jos: