Aparantele chiar inseala. Ronaldo fotbalistul portughez s-a deghizat in cersetor. Un copil a avut supriza vietii lui

Cristiano Ronaldo a jonglat cu mingea pe străzile Madridului, deghizat într-un cerşetor pe care nimeni nu l-a băgat în seamă. Un copil care a schimbat câteva pase cu vedeta de la Real a avut marea surpriză de a primi un cadou din partea portughezului, care şi-a dezvăluit în cele din urmă identitatea.

Loading...

Cristiano Ronaldo a fost subiectul unei farse într-un clip. Portughezul s-a deghizat în cerşetor şi a ieşit la plimbare cu mingea pe străzile Madridului. „Lumea o să creadă că sunt nebun!”, a spus Ronaldo.

Ronaldo a jonglat şi a încercat să atragă atenţia trecătorilor, însă cei mai mulţi l-au ignorat pe golgeterul de la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo s-a deghizat în cerșetor pentru un clip publicitar. Nimeni nu l-a recunoscut pe Ronaldo, care a jonglat de zor cu mingea. Fără să atragă însă prea mult atenția trecătorilor. Oameni care dau bani mulți pe abonamente și bilete pentru a-l vedea pe starul portughez în acțiune la Real Madrid abia i-au aruncat o privire și nu s-au sinchisit să îi dea nici măcar un cent. Un trecător s-a oprit totuși și a încercat să îi fure mingea „cerșetorului”. Slabe șanse! Un copil a fost foarte norocos.

S-a oprit să schimbe câteva pase cu Ronaldo, care și-a dezvăluit în sfârșit identitatea. Puștiul a rămas mut de uimire! Cristiano i-a făcut cadou acestuia mingea cu care s-au jucat, pe care a și semnat-o, desigur. În secunda doi, sute de oameni l-au înconjurat pe Ronaldo, care s-a transformat înapoi din cerșetor în prinț. Sursa: DIgi sport