Apariția fabuloasă a lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea! Fotografia de la nunta celor doi care a stârnit aprecierea fanilor: “Ce bine e să ai prieteni adevărați”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au căsătorit religios pe 24 august, iar acum se află în toiul pregătirilor pentru botezul micuței Iris. Cu două zile înainte de botez, a apărut o fotografie în online care arată relația de prietenie dintre Tavi Clonda, Gabriela Cristea și alte patru vedete.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se pregătesc de petrecerea de botez a micuței Iris, prilej bun de a-și reaminti de prietenii apropiați.

Soțul Gabrielei Cristea a postat o fotografie haioasă în care se află doar el, alături de soția sa și de alte patru prietene apropiate: Anca Ciota, Adelina Pestrițu, Oana Roman și Cristina Șișcanu. În descrierea fotografiei, Tavi Clonda a scris “my girls”(n.r. fetele mele).

Loading...

Instantaneul în care vedetele râd cu gura până la urechi stârnește admirația urmăritorilor din online
Fotografia postată de Tavi Clonda pe Instagram exprimă foarte multă fericire. Aceeași fotografie a fost adăugată și de Oana Roman, care a explicat în descrierea imaginii ce semnifică pentru ea prietenia.

“Prietenii sunt familie! Fericiți sa avem asa familie frumoasă!”, a scris Oana Roman pe contul personal de socializare.

Gabriela Cristea și-a arătat aprecierea pentru cuvintele frumoase scrise de Oana Roman.

“Sunteti niste oameni speciali si tocmai de aceea sunteti bine veniti in viata noastra. Vă Pupăm!”, a comentat Gabriela Cristea pe Facebook.

Comentariile pozitive ale fanilor nu au întârziat să apară: “Oameni minunați cu suflet pe măsură! Să fiți binecuvântați De bunul Dumnezeu,cu multă fericire ,iubire și numai bucurie!😘😘😘👍👍👍🙏🙏🙏 “, “EXCEPȚIONALI! CE BINE E SĂ AI PRIETENI ADEVĂRAȚI!”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.