Are Mclaren de 170 mii €, dar… a băgat benzină de 20 de euro și a luat prânzul lowcost

Denis Alibec a semnat cu FCSB în ianuarie 2017, iar, la aproape zece luni, hop, l-a dat pe spate pe Gigi Becali! Atacantul, care făcuse furori în tricoul Astrei, încununat și cu un titlu, și-a cumpărat McLaren de 170.000 de euro! Denis nu a mai fost, apoi, vârful de lance lăudat de toți cunoscătorii fenomenului fotbalistic și a părăsit corabia unde multimilionarul din Pipera face legea.

Loading...

Cancan l-a găsit pe Alibec într-o benzinărie, cu pompa în mână, doar că foarte prudent cu volumul combustibilului. E din nou la Astra, unde banii chiar ar fi o problemă… Avem imaginile, în exclusivitate!

Mască a rămas Gigi Becali atunci când a văzut știrile, într-o zi de toamnă din 2017: Denis Alibec, jucătorul lui, își cumpărase un bolid, McLaren! „Suferă de suficienţă. E om care vrea lucruri mici de la viaţă. Dacă el şi-a luat maşină de 170.000 de euro…

Cum să iei maşină de 170.000? Cumperi o asemenea maşină dacă ai salariu de un milion. Aşa, ce faci, îţi dai salariul pe un an pe o maşină? La câte am făcut pentru el, la câte concesii… Am încercat totul şi nu am putut şi mi-am dat seama că nu pot”, a fost replica finanțatorului.

Denis Alibec, masă pe fugă în benzinărie
Nu mult a mai stat la FCSB cel poreclit Van Basten, grație execuțiilor sale. Gigi Becali a renunțat la el, așa că fotbalistul a plecat să se ”reinventeze” la Astra, acolo unde ”explodase”. Și dă semne de revenire.

Doar că la bani s-ar cam… încurca. Atât el, cât și colegii lui. Iar cauza ar fi o criză financiară apărută la echipă. Da