Arhiepiscopia Bucureștilor a donat 5.000 de lei familiei preotului Marius Gabriel Bărăscu, victimă a unui accident mortal. Cum puteți contribui

La inițiativa Patriarhului Daniel, Permanența Arhiepiscopiei Bucureștilor a hotărât luni să ofere un sprijin financiar de 5.000 de lei familiei preotului Marius Gabriel Bărăscu din parohia Parava, județul Bacău, decedat săptămâna trecută în urma unui accident rutier, cu o zi înainte de a împlini 35 de ani.

Loading...

Victima accidentului și-a lăsat în urmă soția și pe cei patru copii: Anastasia, Sofiana, Irina și Nicolae, informează Agenția de știri Basilica.

„La inițiativa Părintelui Patriarh Daniel, Arhiepiscopia Bucureștilor oferă 5.000 de lei pentru sprijinul celor patru copii și soției părintelui Marius (…) Nu este un caz singular. Arhiepiscopia Bucureștilor oferă constant sprijin financiar pentru clericii și familiile care au nevoie de ajutor”, a declarat pentru Agenția de știri Basilica preotul consilier Ionuț Iordăchescu.

Fiind condus pe ultimul drum de familie, de alți clerici din Protopopiatul Sascut și de enoriașii pe care i-a păstorit timp de cinci ani, preotul Marius Gabriel Bărăscu a fost înmormântat duminică la Parava de Arhiepiscopul Ioachim al Romanului și Bacăului.

Văduva îndurerată, Bărăscu Anca Petronela, mamă a patru copii, poate fi sprijinită financiar prin donații online pe platforma Gofundme, sau prin virament bancar în contul RO94BTRLRONCRT0271354301 (cont în lei deschis la Banca Transilvania).