Asistenti medicali se roaga pentru pacienti in fiecare zi la un spital din Texas

SUA – Un grup de asistenti au inceput sa se roage pentru pacienții și personalul medical al unui spital. In rugăciune il roagă pe Dumnezeu pentru îndrumare și înțelepciune pentru a-și putea duce la bun sfarsit ziua de lucru.

Loading...

Videoclipul a fost publicat de una dintre asistente, iar ea povesteste că au acest obicei de a face acest lucru de mult timp . „Ne rugăm în fiecare zi pentru pacienții, pentru familiile și colegii noștri„, a scris Sonia Diaz în descrierea videoclipului.

Asistententi din Spitalul de sănătate din Covenant , în orașul Lubbock, apar în film, cu mâinile întinse și capul plecat, într-un moment de rugăciune cand se roaga în grup.

Rugăciunea a fost condusă de una dintre asistente, care striga la Dumnezeu cu emoție : „Mâinile tale sa fie ca o vindecare și mangaiere pentru cei care au grijă  de acesti bolnavi. Noi cerem Domnul si suntem incredintati ce au chemat ei asa o să fie.“

„Să le pui încredere în Tine, Doamne, știind că Tu coduci fiecare pas a lor. Doamne, da – le răbdare, putere și, mai presus de toate, dragostea, “ a adăugat ea, referindu-se la unele asistente medicale care au incheiat la plecarea.

Mare lucru este ca tu ca asistent sau om de rand sa iti pui increderea in Dumnezeu in momentele cele mai dificile. Nu stiu prin ce treci dar stiu ca Dumnezeu iti stie problema si El iti poate da vindecare si sanatate oe deplin! Nu dispera si nu te teme! Ai incredere in Dumnezeu si el va lucra! AMin!