Aștepta să își ia comanda, când a văzut un bărbat fără adăpost care plângea în hohote. După ce i-a aflat povestea, femeia a cerut ajutorul prietenilor și i-a schimbat pentru totdeauna viața. Secretul cumplit pe care l-a ascuns ani de zile

Este extrem de trist să vezi că, în timp ce mulți oameni se îmbogățesc, din ce în ce mai mulți oameni ajung în stradă, săraci și neputincioși. Șansa lor de a duce o viață normală scade.

Din fericire, printre noi există mulți eroi care ies pe stradă și îi ajută necondiționat pe cei aflați în nevoie.

Este și cazul lui Katy Hurst din Independence, Missouri, care se îndrepta spre localul său preferat, atunci când a observat un bărbat în vârstă și care plângea.
Și-a dat seama imediat cine este și l-a recunoscut ca fiind unul dintre bărbații fără adăpost. Aceștia stătea în acea zonă de mai mult timp.
„L-am văzut plângând și nu se putea abține. Nu am știut cine este acea persoană. L-am mai văzut trecând prin zonă. Obișnuia să aibă o bicicletă cu un coș. M-am oprit lângă el pentru a-mi aștepta comanda și el era acoo plângând”.
Katy a aflat că bărbatul are 57 de ani și îl cheamă Pops. Acesta fusese bătut și jefuit de mai multe ori iar acum nu mai avea nimic. Iar motivul pentru care plângea în hohote era unul sfîșietor. Pops plângea de durere pentru că avea clavicula fracturată și mai multe coaste rupte, după ce a fost bătut de către niște necunoscuți. Rănile sale îi provocau multe dureri, însă nu avea bani să cumpere ceva pentru a scăpa de ele.

Loading...

Mai mult, acesta i-a spui lui Katy că ar vrea să plece, să se termine durerea, iar femeia l-a invitat la ea acasă, unde i-a oferit mâncae, un gest pe care Pops l-a acceptat. Dacă pentru mulți un sandviș este ceva obișnuit, pentru acest bărbat a însemnat totul.
De asemenea, Katy a înființat o pagină pentru a strânge fonduri ca să îl poată duce la spital pe Pops, acolo unde a fost tratat și a scăpat de dureri.