Au fost găsite fragmente osoase și dinți găsite într-o lizieră pe drumul Caracal-București

Fragmente osoase și dinți găsite într-o lizieră pe drumul Caracal-București. Potrivit medicilor legiști, fragmentele osoase sunt cel mai probabil de natură umană.

Loading...

Fragmente osoase și dinți găsite într-o lizieră pe drumul Caracal-București. Gheorghe Dincă le-a indicat anchetatorilor că într-o lizieră situată pe traseul Caracal-București sunt fragmente osoase.

Ajunși la fața locului, anchetatorii au identificat fragmente osoase și dinți.

Marți, procurorii DIICOT împreună cu polițiști din cadrul Poliției Române, au percheziționat din nou casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Anchetatorii au cercetat și zona indicată de bărbatul de 66 de ani, respectiv liziera situată pe drumul Caracal-București.

„În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenușei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți,” se arată într-un comunicat de DIICOT.

Potrivit medicilor legiști, fragmentele osoase găsite la fața locului sunt cel mai probabil de natură umană. În dosarul de la Caracal, au fost audiate mai multe persoane, motiv pentru care anchetatorii au făcut percheziții informatice asupra unor medii de stocare la casa din Caracal.

Gheorghe Dincă fiind prezent la toate perchezițiile și asistat de către apărătorul din oficiu.

Descoperire șocantă în laptopul lui Gheorghe Dincă – Potrivit unor surse, anchetatorii au găsit în laptopul suspectului o serie de videoclipuri în care apar minori în ipostaze indecente.

Dacă această informație se dovedește a fi adevărată, Gheorghe Dincă riscă să aibă o nouă acuzație. Echipa de criminalști au găsit în casa suspectului, telefoane învechite, un laptop, o cameră foto digitală și stickuri de memorie.

În zilele următoare, procurorii DIICOT vor investiga memoria device-urilor reperate în casa din Caracal. Datele obținute în urma acestor obiecte îi va ajuta pe anchetatori să obțină noi probe împotriva bărbatului de 66 de ani.