Avem DOVADA! Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Cosmin Isăilă de curând și s-a împăcat cu Culiță Sterp. Inițial, susțineau unii și alții din preajma frumoasei Carmen de la Sălciua, relația cu Culiță Sterp era doar una… amicală.

Loading...

Doar că, de ziua ei de naștere, Carmen de la Sălciua, ajunsă la 31 de ani, a organizat o mică agapă. Iar acolo, toți invitații prezenți au avut un adevărat șoc când au văzut cine este personajul cel mai de seamă al evenimentului. Nimeni altul decât Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua. Ajuns chiar primul la petrecere, probabil pentru a se bucura de câteva momente de efuziune sentimentală cu frumoasa lui fostă soție…

”Am rămas trăsnit când am văzut că e acolo. Râdea, statea doar pe lângă Carmen, o atingea tot timpul…”, ne-a spus un martor al evenimentului aniversar al celei mai sexy cântărețe din muzica de petrecere de la noi. Mai mult chiar, ne-a precizat sursa citată, Carmen de la Sălciua era de-a dreptul topită de atenția pe care Culiță Sterp, bărbatul cu care s-a bălăcărit luni bune prin presă, i-o acorda. ”Carmen era atât de fericită de zici că era ziua nunții ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei și, din nou, sunt împreună. Eu sunt puțin dezamăgit de Carmen și ușurința cu catre a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important să fie ea fericită”, ne-a mai spus invitatul de la petrecerea lui Carmen de la Sălciua.

În altă ordine de idei, ne-a mai precizat sursa citată, spre sfârșitul parangheliei, Carmen d ela Sălciua și Culiță Sterp nu au mai lăsat loc de interpretări cu privire la împăcarea lor. E adevărat, din decență, nu ne-a povestit, cu lux de amănunte, ce s-ar fi petrecut între cei doi foști soți, reveniți la sentimente mai bune.

Dar, la cum este Carmen de la Sălciua și pasiunea pe care a avut-o pentru Culiță Sterp, putem să ne închipuim ce s-ar fi întâmplat în respectiva noapte… Mai ales că, de luni bune, nu s-au mai bucurat, reciproc, nici măcar de o privire caldă unul de la celălalt…