Bacșișul care l-a lăsat fără cuvinte. Câți bani a primit de la un român un vânzător din Egipt? A crezut că nu vede bine

Un vânzător din Egipt a primit un bacșiș neașteptat de la un turist român.

Cât bacșiș a primit un vânzător?

În țările dezvoltate, bacșișul reprezintă 10% din consumație. Însă, în alte țări lucrurile stau cu totul altfel, fiecare lasă cât poate sau chiar deloc. Cu toate acestea, ce se întâmplă în momentul în care primești niște bani care sunt scoși din uz?

Cât bacșiș a primit un vânzător?

O persoană a postat pe pagina sa de Facebook o postare despre bacșișul primit de un vânzător din Egipt. Femeia locuiește acolo de câțiva ani, iar într-o zi a mers la un magazin pentru a-și face diferite cumpărături.

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva! Cât câștigă o chelneriță din Mamaia pe zi, cu tot cu bacșis?

Vânzătorul de acolo a întrebat-o cât valorează bacșișul primit de la un român. Femeia a stat puțin pe gânduri, întrucât a observat că tips-ul era de 600.000, adică 6 bancnote de 100.000 de lei vechi, pe care vânzătorul nu ar fi avut cum să îi cheltuie vreodată.

Deranjată de gestul turistului, aceasta a decis să posteze un mesaj pe contul său de socializare.
5 lucruri interesante pe care nu le stiai despre bacsis

„Nu știu dacă acest subiect este în concordanță cu grupul dar eu scriu… Locuiesc în Egipt de câțiva ani, astăzi a fost a doua oară când am întâlnit acestă situație: un băiat care lucrează ca vânzător într-un magazin de uleiuri m-a întrebat cât valorează bacșișul lui primit azi de la un român.

Bacșișul era 600.000, adică 6 bancnote de câte 100.000,bineînțeles lei vechi. De ce ai face asta? Sper că cel care face asta e prin grup… Știți cât câștigă un egiptean muncitor în hotel sau vânzător? Cca 100$ pe luna, se bucură pt orice bacșiș, dar decât să-i dai în bătaie de joc bani ieșiți din uz, mai bine spune-i mulțumesc în ce limbă vrei tu și gata”, se arată în postarea de pe Facebook, scrie wowbiz.ro