Băiatul lui Florin Salam iubeşte cu foc. Ea este tânăra care i-a furat inima lui Dani Stoian

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, iubeşte cu foc. Băiatul are o relaţie de ceva timp cu o adolescentă de seamă cu el, iar dragostea pare a fi mare între cei doi, totul spre bucuria tatălui, care vrea să-şi vadă băiatul fericit.

Loading...

Dani Stoian, îndrăgostit până peste de iubita lui

Fiul lui Florin Salam, în vârstă de 16 ani, a început să simtă primii fiori ai dragostei. Adolescentul se iubeşte cu o fată de vârstă cu el, iar totul pare să decurgă foarte bine între ei.

Cel care le-a prezentat-o prietenilor virtuali pe fata pe care o iubeşte a fost chiar Dani Stoian, care a postat o imagine pe reţelele sociale cu aceasta. Dani Stoian şi iubita lui par a fi în vacanţă, în faţa unui hotel, acolo unde băiatul o sărută cu patos pe cea care i-a furat inima. Mai mult decât atât, semn că lucrurile sunt serioase între ei, Dani Stoian o numeşte pe fată „soţia mea”.

Prietenii săi s-au bucurat să-l vadă fericit, astfel că la doar câteva minute după ce a făcut fotografia publică imaginea a strâns peste o sută de aprecieri.
Dani Stoian, relaţie superbă cu familia
Dani Stoian este un băiat foarte bine crescut şi nu i-a produs niciodată probleme tatălui său. Dani îşi iubeşte familia, surorile şi, mai ales, pe nepoţelul lui, băiatul surorii sale, Betty Stoian.

Florin Salam, mândru de copiii lui
Chiar dacă nu poate petrece atât de mult timp cu familia sa, precum şi-ar dori, ca urmare a obligaţiilor artistice pe care le are, Florin Salam a reuşit să-i educe cum a putut mai bine pe copiii săi. Manelistul este un tată, dar şi un bunic împlinit, iar toată dragostea pe care le-a oferit-o copiilor a meritat din plin, pentru că fiii lui au ştiut cum să-l răsplătească.